Més bàsquet

Quatre catalanes en la llista pel preolímpic de la Xina

Bàsquet. Sílvia Domínguez, Laia Palau, Queralt Casas i Marta Xangay convocades pel seleccionador estatal Lucas Mondelo per buscar una plaça pel Jocs de Tòquio del 6 al 9 de febrer

El seleccionador espanyol Lucas Mondelo ha donat la llista de dotze jugadores que disputaran del 6 al 9 de febrer el preolímpic a la localitat xinesa de Foshan. Hi ha quatre jugadores catalanes, Laia Palau i Marta Xargay de l’Spar Citylift Girona, Sílvia Domínguez del Perfumerías Avenida i Queralt Casas del València. La resta de la convocatòria la formen Cristina Ouviña (USK Praga), Leonor Rodríguez (Familia Schio Italia), María Conde (CCC Polkowice), Alba Torrens (UMMC Ekaterinburg), Tamara Abalde (Valencia), Laura Gil (Perfumerías Avenida), Nogaye Lo (Lointek Gernika) i Laura Nicholls (Fernerbahçe). La novetat en la llista és Tamara Abalde que substitueix Astou Ndour, MVP del darrer europeu que continua lesionada.

En aquest preolímpic Espanya jugarà contra Corea el dijous 6 de febrer, s’enfrontarà a Xina, l’amfitriona, el dissabte 8 i jugarà contra Gran Bretanya el diumenge 9.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)