Eurocopa

Primera ‘final’ de la Penya a Europa

Eurocopa. Visita Andorra, on no ha guanyat mai des que ha tornat a l’ACB, amb l’obligació de no fallar

Top 16 Grup H

Jorn. 5

MoraBanc - Joventut

20 h

Unicaja - Tofas

20.45 h (demà)

Equip Pts PJ PG PP PF PC

Tofas Bursa 3
4 3 1 328 309

Unicaja 3

4 3 1 348 331

Joventut 2

4 2 2 338 352

MoraBanc 0

4 0 4 313 335

La propera (04-02-20)

MoraBanc Andorra-Joventut; Unicaja-Tofas Bursa

El Joventut disputa avui (20 h, DAZN) a la Bombonera d’Andorra la seva primera final a Europa. Els verd-i-negres necessiten guanyar per mantenir les possibilitats de passar als quarts de final de l’Eurocopa i ho faran contra un equip, el MoraBanc, que ja no s’hi juga res perquè no té cap possibilitat de superar el Top 16. Els verd-i-negres no han guanyat mai al Principat des que els andorrans han tornat a l’ACB i és un repte per als de Carles Duran, que, curiosament, va debutar com a tècnic verd-i-negre a la pista de l’Andorra. Per a aquest partit jugarà Buford perquè Wroten no va ser inscrit a temps per poder jugar competició europea i, per tant, no podrà jugar cap partit a l’Eurocopa i només podrà jugar a l’ACB. Caldrà veure quina actitud té Buford davant la situació, conscient del seu futur com a verd-i-negre. La Penya i l’Andorra es coneixen perfectament perquè fa només un mes el Joventut va perdre a la Bombonera en partit de lliga ACB (90-76), però en canvi els verd-i-negres van vèncer al Palau Olímpic després d’una remuntada increïble en l’anada del Top 16 (90-87).

Canvi de dinàmica

Una de les novetats del matx ha estat que el tècnic, Carles Duran, ha decidit canviar el que habitualment fa l’equip per intentar canviar la sort. La Penya viatja aquest matí cap a Andorra, s’entrenarà a l’escenari del matx, dinarà i descansarà abans del partit. Duran ha decidit no anar-hi el dia abans com fan sempre en tots els partits ACB i com han fet els últims anys en les visites a Andorra.

BUFORD PODRIA JUGAR AVUI EL SEU DARRER PARTIT

El nord-americà ja és conscient que les dues places extracomunitàries estan cobertes i per això va quedar fora de la convocatòria a Madrid. Una situació que es repetirà a l’ACB encara que el tècnic, Carles Duran, digui que “a cada partit escollirem”. Buford podria jugar avui el seu darrer partit amb la Penya, sempre que arribin a un acord per rescindir.

LA PRÈVIA

No hem guanyat cap partit a fora a Europa, però tampoc havíem guanyat feia dotze anys a Madrid i ho hem fet
Neno Dimitrijevic
Espero que anem amb l’ambició i la il·lusió d’arribar a l’última jornada depenent de nosaltres mateixos
Carles Duran
Patrocini

Basquet. Eurocopa masc. Topa 16 Grup H

Pos. Equip P J G P PF PC
1 Unicaja 4 5 4 1 424 399
2 Tofas Bursa 3 5 3 2 396 385
3 Joventut 2 5 2 3 427 442
4 MoraBanc 1 5 1 4 403 424
  Top 16  
Darrera actualització: 04-03-2020 23:45:21

Wroten: “El Palau és un pavelló NBA”

Tony Wroten es va mostrar ahir eufòric després del seu debut somiat a la pista del Madrid. El base nord-americà va xalar de valent amb Prepelic: “El coneixia com a jugador però és increïble el que pot fer, té moltíssima qualitat.” Wroten, que tot just fa quatre dies que és a Badalona, també va voler destacar l’escenari on jugarà els partits com a local la Penya: “El Palau Olímpic és com un pavelló NBA, no té res a envejar, sé que hi va jugar el Dream Team. Per a mi, que he jugat molts partits a l’NBA, el nostre pavelló és fantàstic.” El debut de Wroten davant l’afició de la Penya serà diumenge contra el Fuenlabrada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)