Eurocopa

La Penya perd un final d’infart (90-89)

Eurocopa. Ha perdut en un final d’infart on Hannah ha fet el triple decisiu a 2,2 segons pel final

La Penya ha perdut en un final d’infart a Andorra després d’un triple de Hannah a 2,2 segons pel final. El Joventut necessita que l’Unicaja perdi demà contra el Tofas a Màlaga per no quedar eliminat.

El matx ha començat amb Buford en el cinc titular i amb Prepelic calent (8 punts). Això ha permès a la Penya estar dins el matx. La igualtat s’ha trencat gràcies a l’encert gens habitual en el triple en el primer quart (6/7). La Penya ha agafat un màxim avantatge (24-28). Però ha aparegut Jelinek que ha clavat tres triples seguits en un minut per canviar la dinàmica (33-28). Els verd-i-negres s’han mantingut dins el matx tot i no aprofitar que no hi havia la millor versió del MoraBanc. Al descans 47-48 amb la Penya anotant millor des del triple (8/12) que tirs de dos (8/21).

Al segon temps la Penya ha sortit també tova al darrer i Walker ha anotat vuit punts consecutius amb dos triples (57-50). Walker ha continuat el seu festival amb un alley-hoop i ha anotat el seu desè punt en tres minuts de segon temps (59-50). La reacció ha arribat gràcies a deixar el MoraBanc ha estat cinc minuts sense anotar (59-58). Després d’una fase d’intercanvi de cistelles un bàsquet de Prepelic ha posat per davant el Joventut (70-71). La Penya semblava que trencava el matx (79-84) però ha perdonat i un triple de Hannah ha liderat un 6-0 (85-84 a 1:26 pel final). Però un triple de López-Arostegui ha canviat la dinàmica (85-87). Una bona defensa ha provocat les passes de Diagné. I en l’acció següent han fet falta a Prepelic que ha anotat un dels dos tirs lliures (85-88). Diagné ha rebut falta i ha anotat els dos lliures (87-88). Quedaven 8,8 segons pel final. Prepelic ha rebut falta i ha anotat només un tir lliure (87-89 a 6,6 segons pel final). Hannah ha agafat la pilota i ha clavat el triple per enfonsar la Penya (90-89).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)