WNBA

La WNBA endarrereix el seu inici

Bàsquet. La comissionada Cathy Engelbert ha anunciat que els camps d’entrenament no començaran el 15 de maig com estava previst

La WNBA no començarà amb el seu calendari previst segons ha anunciat la seva comissionada Cathy Engelbert. La màxima executiva diu que als Estats Units les mesures per combatre la pandèmia del coronavirus estaran vigents fins el 30 d’abril com a mínim i que la lliga ajornarà l’inici de la pretemporada, prevista per al 15 de maig amb els camps d’entrenament de les respectives franquícies.

L’organització diu que durant aquest temps seguirà planificant la temporada amb diversos escenaris previstos pel que fa l’inici de la competició i el seu format, prioritzant la salut i la seguretat de les jugadors, els aficionats i els empleats.

Virtual

El Draft es farà el 17 d’abril en una cerimònia telemàtica que serà retransmesa per la ESPN.

Ann Wauters, positiu

La pivot belga del Galatasaray (1,93 m 1980), excompanya de Laia Palau al Ros Casares (2011-12) ha anunciat a les xarxes socials que ha donat positiu per coronavirus. “Pensava que el meu cos era fort però el coronavirus m’ha colpejat més dur” ha dit, amb els resultats a la mà després d’haver experimentat símptomes i anar a l’Hospital de Kortrjk (Flandes) on ha estat diagnosticada. La pivot farà la quarantena al seu domicili al costat de la seva dona Lot Wielfaeet i els seus tres fills, que no han mostrat símptomes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)