Eurocopa

Les competicions de clubs de la FIBA s’acabaran en unes finals a vuit i a quatre

Bàsquet. L’Spar Citylift Girona que havia de jugar els quarts de l’Eurocopa femenina contra el Venècia, pot estar entre els vuit millors al setembre o a l’octubre, en una seu per determinar

Les competicions de clubs europees de la FIBA finalitzaran amb unes finals a vuit i a quatre en els mesos de setembre i d’octubre, i en una seu per determinar. La FIBA Europa s’ha reunit aquesta setmana i ha decidit que l’Eurolliga femenina i l’Eurocopa femenina –en la que encara està l’Spar Citylift Girona–, el títol de campió es decidirà en una final a vuit entre els equips que estaven en els quarts de final. El conjunt gironí havia de disputar els quarts de final contra el Venècia italià quan es va suspendre tota la competició a causa del coronavirus. En la FIBA Europe CUP masculina ja s’havia arribat a les semifinals i els quatre equips disputaran una final a quatre, aquesta final four masculina ja s’havia anunciat fa uns dies.

La FIBA consultarà ara amb tots els clubs i federacions nacionals per arribar a un consens sobre com s’ha d’organitzar tot, les dates concretes i les seus, i si tots els equips estan interessats en disputar aquestes fases finals. La decisió final es prendrà en el mes de maig després de totes aquestes consultes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)