Més bàsquet

El Bàsquet Girona presenta el seu equip de 3x3

Bàsquet. El conjunt gironí és pioner en ser el primer club professional en tenir un equip d’aquesta modalitat

El Bàsquet Girona ha presentat el seu equip de 3x3, i s’ha convertit en pioner, ja que és el primer club professional en tenir un equip en aquesta modalitat. L’equip estarà format per Nacho Martín, Sergi Pino i Àlex Llorca, que han estat presents a la presentació que s’ha fet a platja d’Aro, i serà entrenat per Jaume Comas, el seleccionador espanyol de la modalitat.

Nacho Martín, el capità de l’equip ha volgut donar les gràcies per la confiança que el club i el president, Marc Gasol, han posat en ells i ha manifestat: “Per fi ha arribat el club adequat per realitzar això que estàvem buscant fa temps, és un gran pas endavant pel 3x3 i per nosaltres personament”.

Jaume Comas, l’entrenador i seleccionador estatal ha explicat: “Hem de canviar el xip. Aquest esport va diferent, no jugues a casa o a fora, sempre vas a jugar on et toca. L’entrada és lliure, es munta la pista en un lloc de la ciutat i tot és molt atractiu per l’espectador”. Sergi Pino ha comentat: “Tots els que estem aquí venim del 5x5, hem jugat ACB i LEB i a l’estiu juguem el 3x3” . Nacho Martín també ha comentat que ja ha rebut trucades de clubs ACB preguntant pel projecte del Bàsquet Girona 3x3 i ha dit: “És una bona senyal. L’objectiu és que algun dia hi hagi una lliga estatal 3x3”.

L’inici de la competició encara no està fixada per l’incertesa del coronavirus, però s’espera que es pugui iniciar el circuit català l’últim cap de setmana de juliol i el circuit estatal a primers d’agost. El FIBA seria més tard i l’equip s’hauria de guanyar la plaça.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)