Eurocopa

La Penya torna a coincidir amb l’Unics Kazan

Bàsquet. Els altres rivals del grup A de l’Eurocopa son el Partizan Nis Belgrad , l’Umana Reyer Venice , el Bahcesehir Koleji Istanbul i el Bourg

La Penya ja coneix els seus rivals en la primera fase de l’Eurocopa, en què tornarà a coincidir amb l’Unics Kazan rus, com la temporada passada. Els altres integrants del grup A són el Partizan Nis Belgrad serbi, l’Umana Reyer Venice italià, el Bahcesehir Koleji Istanbul turc i el Bourg francès.

El Morabanc Andorra jugarà en el grup C amb el Lokomotiv Kuban Krasnodar, el Lietkabelis Paneveszys, el Virtus Segafredo Bologna, l’AS Monaco i el Telenet Giants Antwerp.

El grup B el conformen l’Unicaja de Màlaga, el Buducnost Voli Podgorica, el Maccabi Rishon Lezion, el Germani Brescia, el Ratiopharm Ulm i el Boulogne Metropolitans 92. I el D està format pel Promitheas Patras, l’Herbalife Gran Canària, el Dolomiti Energia Trento, el Cedevita Olimpia Ljubljana, el Frutti Extra Bursaspor i el Nanterre 92.

Els quatre primers de cada grup accediren a la segona fase.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)