Més bàsquet

El Girona, subcampió en el seu primer torneig 3x3, a París

Bàsquet. Àlex Llorca, Javi Vega, Sergio de la Fuente i Sergi Pino han protagonitzat el debut oficial del Girona 3x3

L’equip de 3x3 del Bàsquet Girona format per Àlex Llorca, Javi Vega, Sergio de la Fuente i Sergi Pino ha arribat a la final del París 3x3 Tour de la FIBA, disputat avui a la capital francesa i en què els vermells han cedit per 19-17 en la lluita pel títol contra el Team París.

El primer duel l’han enllestit per 22-6 amb el Team Why Not i, el segon, per 16-13 amb el Bamaras i el tercer per 9-21 amb el Red Hoops per tancar la fase de grups amb tres de tres. El rival als quarts de final ha estat el French Hoops, a qui l’equip gironí superava per 19-12. Pant1 Stretball era el penúltim rival, a la semifinal, i el Girona l’ha superat per 21-14.

“Hem perdut la final contra un dels millors equips que hi ha aquí a París, ho hem intentat i per ser el primer torneig no està malament. Tornem a casa amb bones sensacions i a veure com va el següent a Nantes” comenta Sergi Pino sobre l’estrena de l’equip.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)