FEB

L’Spar Girona jugarà un amistós, dilluns a València

Bàsquet. És l’únic duel de preparació de l’Uni, que té el primer partit, ja oficial, el 6 de de setembre contra el Cadí la Seu al Palau Blaugrana

L’Spar Girona tanca la tercera setmana de pretemporada amb l’anunci de l’únic amistós previst fins ara, que serà dilluns (19 h) a València i L’Alqueria i a porta tancada.

La situació sanitària i els protocols de seguretat han fet que l’Uni plantegés la preparació del curs 2020/21 amb la final de la lliga catalana femenina, el 6 de setembre contra el Cadí la Seu al Palau Blaugrana, com a primer compromís i amb un títol en joc.

El d’aquesta setmana serà, a més, el primer duel de Julia Reisingerova contra el seu ex-equip. El curs passat la txeca es va enfrontar a l’Uni tres cops, en la jornada inaugural a Saragossa, en l’inici de la segona volta a la Font de Sant Lluís i en les semifinals de la copa, el 7 de març a Salamanca.

El València, que aquest dissabte juga contra l’Estudiantes –rival de l’Spar el 20 de setembre a Fontajau– ha tornat a reforçar l’equip aquest estiu, per tercer any, amb jugadores de referència en l’àmbit internacional com Cristina Ouviña, Laua Gil, Raquel Carrera o Rebecca Allen.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)