FEB

Schaftenaar i Logan desprenen ambició i il·lusió en l'arribada a Girona

LEB Or. El director esportiu Jordi Plà elogia les seves qualitats i assegura que són una parella de quatres que pot donar molt

El Bàsquet Girona ha presentat aquesta tarda a dues de les seves noves peces que veurem dissabte debutar amb al samarreta gironina. El director esportiu Jordi Plà ha destacat el què poden donar: “Són dos jugadors que han vingut en el projecte per ocupar principalment la posició de quatre, l’Olaf coneix la lliga ve perquè prové del Canoe, és internacional amb la selecció holandesa el què diu de la seva qualitat i marca la línia de joc que volem fer de joc obert i és una amenaça constant en el triple”. El màxim responsable tècnic del club també ha parlat de Logan: “Prové de la segona divisió alemanya, la seva quarta experiència professional ha de ser la nostra particular navalla suïssa perquè pot fer moltes coses bé o molt bé i té gran capacitat de llegir el joc i passada de la pilota és el què ens ha fet incorporar-lo”. Pel què fa a Schaftenaar va destacar el seva ambició: ““Vinc de la LEB Or i tenia clar que volia continuar en la categoria perquè m’interessa el nivell competitiu. Quan vaig sentir a parlar de l’oferta del Bàsquet Girona la vaig trobar una molt bona oportunitat. A més, he sentit coses positives de l’organització. Per això estic il·lusionat de formar part del projecte.” El seu company Logan ha subratllat que per ell és un salt de qualitat: “Estava molt a gust a Alemanya però quan em va arribar l’oportunitat de venir a Girona tenia clar que era un pas endavant en la meva carrera i no vaig dubtar ni un segon”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)