FEB

Dos comodins a Fontajau

Bàsquet. LEB Or. Schaftenaar i Logan, presentats a Fontajau, mostren implicació i il·lusió en el projecte del Bàsquet Girona per fer grans coses

Qualitat i intangibles. Olaf Schaftenaar i Ryan Logan van ser presentats ahir al pavelló de Fontajau amb la il·lusió de poder donar alegries als aficionats gironins. Logan, que al matí va anar amb el tècnic ajudant Miquel Fuentes a visitar els joves participants al campus del Sant Narcís, va mostrar la seva implicació i va deixar clar que venia a Girona perquè volia fer un pas més en la seva carrera: “Estava molt a gust a Alemanya, però quan em va arribar l’oportunitat de venir a Girona tenia clar que era un pas endavant en la meva carrera i no vaig dubtar ni un segon.”

El seu company de posició, Schaftenaar, ja coneix la LEB Or i el bàsquet a l’Estat espanyol i té avantatge: “Vinc de la LEB Or i tenia clar que volia continuar en la categoria perquè m’interessa el nivell competitiu. Quan vaig sentir a parlar de l’oferta del Bàsquet Girona la vaig trobar una molt bona oportunitat. A més, he sentit coses positives de l’organització. Per això estic il·lusionat de formar part del projecte.”

PROTAGONISTES

Volia continuar en la categoria perquè m’interessa el nivell competitiu
Olaf Schaftenaar
A Alemanya estava molt bé, però vaig rebre l’oferta del Girona i volia fer un pas endavant
Ryan Logan
Patrocini

Jordi Plà: “Com una navalla suïssa”

El director esportiu, Jordi Plà Comas, va descriure els fitxatges. De Schaftenaar creu que s’ha guanyat un lloc a la LEB: “Coneix la lliga perquè ve del Canoe, és internacional amb la selecció holandesa, la qual cosa diu de la seva qualitat i marca la línia que volem fer de joc obert i és una amenaça constant en el triple.” De Logan el director esportiu gironí explica els seus punts forts: “Prové de la segona divisió alemanya, quarta experiència professional, i ha de ser la nostra particular navalla suïssa perquè pot fer moltes coses bé o molt bé, té capacitat de llegir el joc i passada de la pilota. És el que ens ha fet incorporar-lo.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)