FEB

El Cadí la Seu lluita i es queda sense premi

Lliga Femenina. Perd per un marge massa ampli contra el València

SEDIS CADÍ 67 VALÈNCIA 77

SEDIS CADÍ:Raventós (11), Etxarri (5), Jespersen (3), Urbaniak (10) i Mestres (11) –cinc inicial–; Williams (5), Peña (2), Pujol (16), Bahí i Geldof (4). 24/47 de 2 punts. 2/12 triples (1 Williams i Pujol). 13/16 tirs lliures. 34 rebots (6 Williams i Pujol). 12 assistències (2 Raventós, Peña, Pujol i Urbaniak). 72 de valoració (15 Urbaniak).VALÈNCIA:Gómez (2), Allen (20), Casas (12), Trahan (3) i Gulich (10) –cinc inicial–; Ouviña (10), Romero (2), Juskaite (3), Carrera (9) i Gil (6). 24/50 de 2 punts. 8/16 triples (6 Allen, 1 Juskaite i Gulich). 5/8 tirs lliures. 25 rebots (5 de Gil). 14 assistències (3 Ouviña). 78 de valoració (20 Allen).PARCIALS:12-23, 24-19 (36-42), 18-12 (54-54) i 13-23 (67-77).COMENTARI:El Cadí la Seu va fer un bon partit contra el València, però, tot i la lluita que va mostrar gairebé tot el partit, es va quedar sense premi contra un equip que està invicte en la Lliga Femenina. Les urgellenques van perdre per 67-77, un resultat massa ampli pels mèrits que van fer, ja que durant tot el partit van lluitar, van plantar cara al rival i van buscar la victòria. Després de remuntar en dues ocasions 11 punts en contra, en el primer i en el tercer quart, es van situar 5 punts per sobre quan quedaven 6 minuts per al final, 67-62. A partir d’aquí el València va mostrar tot el seu potencial i va voler deixar constància que és un equip que aspira a tot aquesta temporada. Va fer un parcial de 0-15 i es va emportar la victòria. En el Cadí la Seu va destacar Ariadna Pujol amb 16 punts, mentre que la màxima anotadora del partit va ser Rebecca Allen, amb 20 punts, i 6 triples anotats.