FEB

L’Spar Girona supera el Casademont Saragossa (68-60)

Bàsquet. Chelsea Gray ha fet 15 punts en la seva primera aparició de la segona etapa al club gironí, 11 en l’últim quart

L’Spar Girona ha sumat el cinquè triomf en cinc partits contra el Casademont Saragossa, en el primer dia de Chelsea Gray en la seva segona etapa a Fontajau (15 punts compartint pista amb Palau en el desenllaç).

Sonja Vasic arribant en bot i clavant el triple (23-18) és la síntesi del joc de l’Spar a la primera meitat, molt inferior en el rebot (4-13 al primer quart i 15-21 al descans) i discontinu en el joc mentre Reisingerová i Gatling s’anul·laven mútuament (20 i 22 punts al final).

Gray ha deixat la pista a 3:26 pel descans després que dues assistències sense mirar seguides no comptessin: -1 de valoració en 9 minuts i 1/4 tirs de camp (17-18) però intangibles com la defensa per fer fallar el contraatac a Sangare

Vasic ha completat el10-0 entre el final del primer quart i l’inici del segon des de sota, perquè el Casademont no ha encistellat fins a 5:20 per la mitja part. És clar que només la sèrbia i Gray ho feien en joc per a l’Uni, que arribava al descans dos avall (29-31).

La vida de Julia

Reisingerová ha marcat la represa, amb dues cistelles assistida per Vasic i Palau (33-31), al terra en la primera de Gatling després d’un 0-7 visitant (33-38 temps mort de Surís), fent la tercera, forçant la segona a la center rival (37-39 amb l’addicional) i empatant a 39 assistida per Elonu, que enllaçaria dues cistelles (43-41).

Gatling, sense la txeca al davant, encadenava 6 punts (4/4 tirs lliures) abans de respirar fins el final del tercer quart (47-49 Araújo).

Corregit el rebot (23-28 al final del tercer quart), Fontajau ha celebrat uns tres segons de Gatling com si fos un triple (2/13 de l’Uni llavors) i Gray feia aixecar el públic del sieent amb el 53-54 després de rebre falta a 5:47, quan Palau entrava per Eldebrink.

El desequilibri

El setè punt de l’estrella en l’últim quart i els primers de Reisingerová posaven l’Spar per davant a 4:15 (57-56). Però Nichols li forçava la quarta en atac a 3:36 amb el passaport i dues accions seguides de Palau, una gairebé entrebancant-se amb la pilota (61-56) donaven aire a l’Uni.

Gray en dues accions seguides, la segona amb addicional fallat, desequilibrava la balança a 1:11 (65-58) a 1:11