FEB

Amor a segona vista

Bàsquet. El retorn de Chelsea Gray a Fontajau no només va servir per exhibir el seu talent, sinó també per demostrar que pot decantar partits

Arribar i moldre. El retorn de Chelsea Gray a Fontajau es va saldar amb una actuació no només lluïda, sinó decisiva per evitar la primera derrota de l’Spar Uni, que va patir de valent contra el Casademont sobretot pels errors en el llançament exterior. Èric Surís es va encomanar enel darrer quart a l’estratègia de dues bases en pista, la nord-americana i Laia Palau, que totes soles van acabar sentenciant el partit. Gray i Palau no van jugar mai plegades fins diumenge i l’afició tindrà pocs mesos per gaudir-les, però no en va quedar cap dubte: valdrà la pena.

L’aposta per jugar amb dues bases plegades a la pista ja va ser decisiva en el títol de lliga del 2019, quan Surís va fer compartir el timó a la mateixa Palau i Núria Martínez en els moments més delicats. Diumenge les dues bases es van anar alternant en la posició d’1, amb Gray recuperant pilotes i jugant-se penetracions i tirs complicats, però davant els errors d’Eldebrink, que no va tenir el seu dia després d’un inici de lliga pletòric, van jugar plegades els darrers cinc minuts. Les dues bases van liderar un parcial final de 15-4 quan el marcador assenyalava 53-36 amb 7 punts de la nord-americana i 6 de la catalana.

Surís va admetre que per això havia vingut Gray. Amb pocs entrenaments s’ha posat el públic i també les seves companyes, que han vist en directe de què és capaç, a la butxaca, no només en atac sinó també per l’activitat defensiva, que ja li va permetre recuperar quatre pilotes el primer dia. Falta, només, alguns automatismes amb altres jugadores quan l’equip corre en camp obert per prendre la millor decisió en passar la pilota i també entendre el joc sota l’anella de Reisingerová, una de les pivots dominants del campionat. Totes dues podrien ser companyes a les Sparks a la WNBA el 2021.

LA DADA

15-4
Parcial.
El domini de l’Uni es va fer evident quan al final van jugar plegades Gray i Laia Palau
Patrocini

Tres partits en sis dies

El calendari comença a fer pujada per a l’Spar Uni, que aquesta setmana haurà jugat tres partits en sis dies. Al duel de diumenge contra el Casademont s’hi ha d’afegir el viatge a Tenerife per jugar contra el Ciudad de La Laguna demà (20.00 h) i la setmana es rematarà dissabte a Fontajau contra el València (19.00 h), un altre dels equips invictes de la lliga (5-0).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)