Eurocopa

Cop d’efecte de la Penya a Kazan (91-93)

tot i les baixes de Tomic, Ribas, Dawson, Zagars i la de Morgan durant el partit; la Penya virtualment al Top16.

El Joventut ha donat un cop d’efecte a Kazan on ha guanyat a la pròrroga (91-93) amb exhibició col·lectiva tot i les baixes de Tomic, Ribas, Dawson, Zagars i la de Morgan durant el partit. La Penya és virtualment al Top16.

La Penya ha sortit, tot i les baixes de Ribas, Tomic, Dawson i Zagars, amb intensitat i ha dominat a l’Unics amb un bon treball col·lectiu i un Parra decisiu (15-24). Però l’explosió de John Brown (12 punts) i Jordan Morgan (6) en el joc interior juntament amb la direcció de Wolters (7) ha canviat totalment la dinàmica per culpa de les pèrdues de pilota dels verd-i-negres, moltes no forçades i han fet un parcial de 12-0 per canviar la dinàmica del matx (27-24). Al descans 34-33.

Al tercer quart els verd-i-negres han trobat en Xabi López-Arostegui i Simon Birgander en els seus motors amb un Ferran Bassas increïble en la direcció amb 9 assistències fins al final del tercer quart. La defensa dels de Carles Duran ha estat d’un nivell alt amb intensitat en el tercer període (51-56). Al darrer quart la Penya ha agafat un màxim avantatge de set punts després dels primers punts de Bassas amb un triple (65-72 a 4:13 pel final). Els de Carles Duran han mantningut la renda gràcies a dos cistelles galàctiques i un Birgander impressionant per arribar amb sis punts a 45 segons pel final. Però la Penya ha encadenat errades infantils i una de greu de Dimitrijevic a 13 segons pel final on li han enganxat la pilota i han provocat una lluita. En el salt l’Unics l’ha guanyat i ha tingut l’última possessió Smith ha fallat el triple però Cannan ha agafat la pilota i ha empatat. Amb 1,3 segons Dimitrijevic ha tingut el tir guanyador però no ha anotat. El partit ha anat a la pròrroga. En els cinc minuts afegits la Penya ha mantingut el cap fred i ha sabut treure rendiment de la superioritat de Birgander i Brodzansky en el joc interior amb un perímetre explosiu amb Neno, Bassas i Ventura.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)