ACB

Rabaseda, positiu per Covid-19, critica la situació que va viure el Burgos

L'equip de Peñarroya només va disposar de 6 jugadors de la primera plantilla i va perdre de 23 punts contra el Fuenlabrada

L’aler de Ripoll Xavi Rabaseda va confirmar ahir que va donar positiu en el PCR que se li va fer abans del partit contra el Fuenlabrada que no va poder jugar. No només es va perdre el partit ell sinó també dos jugadors més de l’equip de Joan Peñarroya que va fer que el partit d’ahir a la tarda entre el Burgos i l’equip madrileny només tingués sis jugadors disponibles de la primera plantilla. Això explica la contundent derrota del Burgos a casa (78-99) contra un dels equips més fluixos com el Fuenlabrada tot i que ha encadenat tres victòries seguides després del canvi d’entrenador. Rabaseda va ser una mica crític per la situació que toca viure als jugadors professionals: “Els únics sis jugadors que estan disponibles per jugar hauran de fer-ho havent entrenat només dues vegades aquesta setmana i assumint un risc totalment innecessari de lesió”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)