Eurocopa

Assegurar el TOP-16 a Venècia

Bàsquet. El Joventut es classificarà matemàticament per a la segona fase de l’Eurocopa si guanya a la pista de l’Umana Reyer Venècia o si perd per menys de catorze punts

El Joventut es classificarà per al TOP-16 de l’Eurocopa en aquesta novena jornada si avui guanya a la pista de l’Umana Reyer Venècia (20.30 h) o si hi perd per menys de catorze punts. La Penya es va imposar per aquesta diferència al seu pavelló i el conjunt italià és el primer equip que quedaria fora del grup A. Els badalonins ocupen el segon lloc del grup (5-2) i depenen d’ells mateixos, mentre que els venecians són cinquens (2-5) i una derrota podria posar fi a les seves aspiracions de continuar endavant. Tot dos tenen un partit ajornat.

El conjunt badaloní ha perdut els dos darrers partits de competició europea, però ha guanyat els dos darrers que ha jugat en la lliga ACB. L’entrenador Carles Duran va comentar abans de marxar cap a Venècia que és més positiu afrontar el partit amb una inèrcia guanyadora: “El pròxim duel és el més important, i sempre s’afronta millor després de guanyar. El desembre serà un mes llarg, però ens pot donar moltes alegries, i guanyant aconseguiríem anar al TOP-16.” Els italians han perdut els tres darrers partits de la competició europea que han disputat, dos dels quals, la setmana passada, en què en van recuperar d’ajornats. Dawson, per culpa del visat, no viatjarà.

D’altra banda, la Virtus de Bolonya, màxim favorit pel títol en la competició, ha destituït el serbi Sasha Djordjevic poc després de l’arribada de Marco Belinelli.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)