Eurocopa

El Joventut assoleix a Venècia el bitllet pel Top16 (75-89)

Els verd-i-negres han superat l’equip italià després d’un primer temps impecable (26-44)

El Joventut ha certificat el seu passi al Top16 de l’Eurocopa després de vèncer a Venècia (75-89) a qui ha dominat amb molta autoritat. Ara la Penya té dos partits al Palau Olímpic contra l’Unics Kazan i el Bourg amb l’objectiu d’assolir la primera plaça del grup. Dawson s’ha quedat fora de la convocatòria perquè el tècnic Carles Duran ja té els 13 jugadors disponibles.

El matx s’ha decidit en el primer temps amb un joc sòlid. La igualtat s’ha mantingut fins el 21-22 però a partir de llavors les rotacions de Carles Duran han donat l’energia i l’encert exterior necessari per trencar el partit (26-44). Al descans la Penya portava 8/17 triples amb els 10 jugadors de la Penya anotant algun punt en un gran treball col·lectiu. Al descans 35-50.

Al segon temps els verd-i-negres han agafat un màxim avantatge de 21 punts (46-67) i el lògic relaxament del resultat ha fet que el Venècia, sense els seus titulars a la pista, han retallat fins a 10 punts (59-69). Però ha estat un miratge perquè la Penya ha respòs amb un 2-10 definitiu (61-79). Michael Bramos, el millor dels italians, han jugat només 5:15 minuts i el seu tècnic l’ha reservat per la lliga italiana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)