LEB Or

El Girona no tornarà a jugar fins al 2021

Bàsquet. El club detecta més casos de coronavirus i ajorna el derbi contra el Lleida de divendres i el viatge a Alacant del dimarts 22

El Bàsquet Girona ha ajornat sine die els partits previstos a Fontajau contra el Força Lleida (18/12) i a la pista de l’Alacant (22/12) després que s’hagin detectat nous casos de coronavirus en l’equip. A partir d’avui comença una quarantena de deu dies amb els jugadors confinats als seus domicilis i la propera jornada de la LEB Or no està prevista fins al 3 de gener del 2021, dia en què l’equip de Carles Marco ha de rebre el Palma a Fontajau, si no hi ha més positius quan els jugadors es tornin a fer els tests que exigeix l’actual protocol de la FEB.

El Bàsquet Girona ja va ajornar dos cops el partit previst contra el Canoe després que es detectés un primer positiu en l’equip gironí. El duel estava previst per divendres passat i es va ajornar fins ahir. Finalment no es va jugar.

L’equip, doncs, afrontarà el 2021 amb tres partits ajornats d’una primera fase accidentada, ja que s’ha hagut de fitxar un substitut d’Àlex Llorca, lesionat, el finlandès Kári Jónsson (1,90 m, 1997), que encara no ha pogut debutar a la pista amb els seus nous companys. Abans que acabés l’any podria arribar un nou reforç exterior, ja que Marco ha perdut un altre dels seus referents exteriors, Aleix Font, repescat pel Casademont Saragossa, equip que l’havia cedit a principis de temporada.

Patrocini

Debut de Font a Saragossa amb victòria

L’argentí Sergio Hernández, entrenador del Casademont Saragossa, va fer debutar Aleix Font en la victòria del seu equip contra el RETAbet Bilbao (105-76). Amb només 2:56 minuts de joc, l’escorta barceloní va tenir temps de clavar l’únic triple que va intentar. De fet, el seu rol en l’equip aragonès sembla que serà precisament aquest, el d’especialista en el tir exterior. A l’ACB Font ja havia jugat un partit amb el Barça i 14 amb l’Obradoiro.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)