Eurocopa

La Penya no falla (84-77) i es jugarà ser primer contra el Bourg

Els verd-i-negres han superat un Unics Kazan molt dur amb Neno Dimitrijevic com a líder (23 punts)

El Joventut es jugarà el pròxim 30 de desembre al Palau Olímpic contra el Bourg poder acabar primers de grup. Els verd-i-negres defensaran set punts que van aconseguir en el triomf a França. Avui ha superat a l’Unics Kazan (84-77), amb vuit nord-americans: Wolters, White, Canaan, Holland, Theodore, Brown, Smith -lesionat- i Morgan-, en un partit durissim i amb Dimitrijevic com a referent (23 punts).

El matx ha arrencat amb un Unics físicament molt dur dificultant el joc ofensiu de la Penya (8-11). Ha hagut d’entrar a pista un Neno Dimitrijevic tocat per la mà de Déu. El macedoni ha fet un recital amb 17 punts i la Penya ha agafat un màxim avantatge d’11 punts (42-31). Però l’Unics ha aprofitat una baixa d’intensitat de la Penya per endossar un 2-11 per tancar el primer temps amb tot obert (44-42).

Al segon temps la Penya ha arribat a agafar de nou 10 punts de renda (64-54) però els russos s’han tornat a posar dins el matx (64-61). S’ha arribat a un final de màxima igualtat on Dimitrijevic, López-Arostegui i sobretot la bona defensa i intensitat defensiva ha acabat de decantar la balança.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)