LEB Or

Fontajau no és talismà

Bàsquet. LEB Or. El Bàsquet Girona, amb un nefast segon quart en què li anoten 33 punts, encaixa la quarta derrota en cinc partits a casa, contra un rival directe com és el Palma

Bàsquet Girona 80 Palma 83

BÀSQUET GIRONA:Dani García (3), Sevillano (7), Logan (13), Cosialls (2), Rozitis (10) –cinc inicial–; Sàbat (10), Busquets (21), Jónsson (5), Faye (4) i Schaftenaar (5). 20/33 de 2. 11/27 triples (5 Busquets, 2 Sàbat, 1 García, 1 Jónsson, 1 Logan i 1 Schaftenaar). 7/11 lliures. 27 rebots (7 Rozitis). 11 assistències (3 Rozitis). i 72 de valoració (17 Rozitis).PALMER ALMA MEDITERRÀNEA PALMA:Figueras (9), Kullamae (13), McDonnell (14), Díaz, Jawara (22) –cinc inicial–; Suskavcevic (2), Huguet, Rivas, Harrell (18) i Lundqvist (5). 17/33 de 2. 10/20 triples (3 Harrell, 2 McDonnell, 2 Kullamae, 2 Figueras i 1 Lundqvist). 19/26 lliures. 26 rebots (8 Harrell). 9 assistències (4 Jawara) i 82 de valoració (30 Jawara).PARCIALS:20-15, 19-33 (39-48); 22-20 (61-70) i 19-15 (80-83).

El Bàsquet Girona tampoc arrenca a Fontajau, on ahir va encaixar la seva quarta derrota en cinc partits a la primera fase de la LEB Or. En un final boig, els gironins van aixecar un 69-80 que semblava definitiu per disposar de la pilota per forçar la pròrroga, però el darrer fitxatge, l’islandès Kari Jónsson, va errar el triple. Va ser una derrota contra un rival directe que encadena quatre victòries seguides i que no permet als de Carles Marco aixecar el cap. Un segon quart desastrós en què va encaixar 33 punts va ser decisiu perquè, guanyant de set punts (22-15), van marxar al descans perdent de nou i havent encaixat 48 punts amb un 7/11 triples balear. A més, Jawara va tornar a accentuar la mancança interior gironina amb 30 de valoració (22 punts i 6 rebots).

El matx s’havia iniciat amb els gironins sòlids (22-15), però un 0-10 va canviar el signe del matx (22-25). A partir d’aquí els balears sempre van manar i els gironins van anar a remolc.

Només l’encert des de l’exterior Pep Busquets (21 punts amb 5/10 triples) va mantenir viu el Bàsquet Girona, però sempre un pas al darrere i castigat també per alguna decisió arbitral que no és, però, excusa en la nova derrota.

No és una excusa, però al segon quart ens n’hem anat una mica del partit i ells han estat encertats