LEB Or

El Girona reforça el perímetre amb el base argentí Pedro Barral

Bàsquet.

Pedro Barral (1,87 m, 1994) és nou jugador Bàsquet Girona. El base nascut a Ciudad Jardín, omplirà el buit deixat per Dani Garcia, a qui el Manresa va recuperar de la cessió per jugar a l’ACB.

Pepo Barral ve de l’ALM Évreux Basket, de la segona divisió francesa i, abans, havia estat a l’Obras Basket de la primera divisió argentina(2011-20).

Barral ha jugat també amb la selecció del seu país. Hi va debutar amb l’absoluta l’any passat i abans havia competit en les categories sub18 i sub19.

“Estic força motivat, sempre vaig voler jugar en aquesta lliga, crec que és molt competitiva i no tinc cap dubte que em farà créixer com a jugador que en definitiva és el meu objectiu personal. Quan va sortir la possibilitat de venir a Girona no en vaig dubtar” diu Barral, que es considera una persona solidària dins i fora de la pista i que mira de ser ordenat i mirar de buscar la millor versió tant a nivell individual com col·lectiu.

“Miro de trobar la millor opció per a l’equip, vinc disposat a donar el millor de mi mateix perquè l’equip funcioni el millor possible” diu Barral, que en el seu darrer any a l’Argentina acreditava 17,6 punts, 3,9 rebots i 5,6 assistències en 30 minuts.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)