LEB Or

‘Pepo’ Barral, el substitut

Bàsquet. El base argentí (1,87 m, 1994) s’incorpora al Girona per cobrir la baixa de Dani Garcia i formar parella a la rotació de base amb Albert Sàbat

El Bàsquet Girona torna a tenir dos bases a l’equip, amb la incorporació de Pedro Barral (1,87 m, 1994). El base nascut a Ciudad Jardín omplirà el buit deixat per Dani Garcia, cedit pel Manresa i que des que va tornar al Bages ha jugat dos partits a l’ACB. El mataroní s’acomiadava en el duel a Fontajau contra el Força Lleida (86-70, 20 de gener) i el duel d’aquest cap de setmana a la pista de l’Almansa s’ha ajornat per coronavirus en l’equip manxec. El base és la segona peça que s’incorpora a l’equip amb el curs en marxa, després que Kari Jonsson arribés per les baixes d’Àlex Llorca i Aleix Font.

Llegendari a l’Obras

Pepo Barral, que dimarts a Alacant no pot jugar –partit ajornat, no estava donat d’alta quan s’havia de disputar al desembre– i hauria de debutar diumenge de la setmana que ve a Fontajau contra el Granada, ve de l’ALM Évreux Basket, de la segona divisió francesa, i abans havia estat a l’Obras (2011-20), del qual era el capità i una autèntica llegenda –17,6 punts, 3,9 rebots i 5,6 assistències en 30 minuts l’últim curs–. El curs 2018/19 ja es va convertir en el màxim assistent del club (945 llavors) i és el que hi ha jugat més cops: 350 partits.

“Estic força motivat, sempre vaig voler jugar en aquesta lliga, crec que és molt competitiva i no tinc cap dubte que em farà créixer com a jugador, que en definitiva és el meu objectiu personal. Quan va sortir la possibilitat de venir a Girona no vaig dubtar”, diu Barral, que es considera una persona solidària dins i fora de la pista i que mira de ser ordenat i buscar la millor versió tant des del punt de vista individual com col·lectiu. “Miro de trobar la millor opció per a l’equip, vinc disposat a donar el millor de mi mateix perquè l’equip funcioni el millor possible”, diu Barral, que ha debutat en la selecció absoluta i que havia competit en les categories sub-18 i sub-19.

Patrocini

Dues setmanes de dimarts i diumenge

El partit a Almansa que s’havia de jugar avui és l’únic dels tres endarrerits del Girona sense data. Els altres són a Alacant dimarts que ve i a Madrid contra el Canoe el dia 9. Dos partits que s’afegiran als dels diumenges 7 i 14, primer a Fontajau contra el Granada (12 h) i després a Múrcia (12.30 h). La primera fase de la LEB Or s’ha d’acabar el 7 de març i el Girona és sisè amb 5-6, tres derrotes més que el cinquè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)