LEB Or

La FEB endarrereix l’inici de la segona fase de la LEB Or

Bàsquet. El Força Lleida - Bàsquet Girona que tancava la primera fase diumenge es podria ajornar pels positius que afecten els lleidatans

La FEB ajorna l’inici de la segona fase de la LEB Or, en què els cinc primers de cada grup es jugaran l’ascens a l’ACB i la resta la permanència, prevista per al cap de setmana del 12 al 14 de març. Els equips hauran de posar-se d’acord en una nova data perquè les lligues començaran amb la segona jornada del calendari (19-21 de març) i, la primera, s’haurà d’haver disputat abans del 9 d’abril, quan s’ha d’acabar la primera volta.

La primera fase s’havia d’acabar aquest diumenge amb el duel a Barris Nord entre els dos equips catalans a la categoria. El Girona juga demà passat a Almansa un partit ajornat i, el Força Lleida, ja no va poder jugar ahir a la pista de l’Osca perquè aquesta setmana havia detectat vuit casos en la seva plantilla i encara té pendent el duel amb el Canoe de la jornada 7 (4 desembre).

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)