LEB Or

El Bàsquet Girona haurà de lluitar per l’ascens des de la fase de permanència (84-55)

Els gironins no han estat a l’alçada i ja perdien de 23 punts al primer temps en un partit sense història

El Bàsquet Girona haurà de jugar la fase de permanència a la LEB Or després de quedar sense opcions a Almansa (84-55) on no ha tingut cap opció. Els gironins hauran d’intentar lluitar per la primera posició que li donaria dret a jugar el play-off d’ascens. A més, entrarà amb un bon balanç de victòries i derrotes que arrossega de la primera fase contra els rivals directes que també estaran en aquesta fase de permanència. Tot i així el partit d’avui, que era una final, ha estat una decepció perquè l’Almansa l’ha guanyat absolutament en tot però sobretot en desig que és l’única cosa inacceptable. La sortida dels de Rubén Perelló ha marcat la resta del matx (20-5). Els de Carles Marco no han tingut continuïtat en cap moment i s’han anat enfonsant fins un màxim desavantatge de 23 punts (36-13). A tres minuts pel descans semblava que arribava una reacció (40-25) però de nou l’Almansa ha castigat els gironins per recuperar la renda (48-25 al descans).

Al segon temps no ha tingut cap història perquè els gironins han sortit derrotats. L’Almansa ha agafat més de 30 punts de diferència (64-33) i, a més, Pep Busquets ha estat expulsat després de veure una falta tècnica i ja li havien xiulat abans una falta antiesportiva. Els últims 15 minuts van ser de pur tràmit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)