ACB

Pau Gasol diu que torna al Barça amb il·lusió i ambició

El nou jugador blaugrana ha sigut presentat aquest migdia

Pau Gasol ha explicat en la presentació que s’ha fet en el Palau Blaugrana que ha tornat al Barça amb il·lusió i ambició. El nou jugador blaugrana ha estat rebut amb aplaudiments en la seva entrada a la pista on s’ha fet l’acte i després de xocar els punys amb Mirotic s’ha abraçat amb el president Joan Laporta, que ha sigut el que l’hi ha donat la benvinguda. “Tenim un club poliesportiu i tenim jugadors de referència en totes les seccions. Tenim la sort de tenir Pau gasol, un referent a tot el món. Gràcies per tornar a casa” ha dit Joan Laporta, que també l’hi ha recordat que en el seu palmarès només l’hi falta un títol, l’Eurolliga.

Pau Gasol s’ha mostrat content de tenir l’oportunitat de tornar a casa i de poder ajudar a un gran equip que ja existeix. “Una de les meves aspiracions es poder ajudar a guanyar l’Eurolliga, que és el títol que deies que em faltava Joan” ha comentat en referència a les paraules del president. Després d’aquestes paraules inicials Pau Gasol s’ha fet la foto oficial amb la camiseta amb el número 16 que sempre ha portat i continuarà portant, i poc a poc s’han anat incorporant a la foto els familiars.

En la roda de premsa que ha seguit a la presentació Pau Gasol no ha precisat la data del seu retorn a la pista per jugar un partit oficial, ha manifestat que va dia a dia en els entrenaments i que té bones sensacions. També ha volgut deixar clar: “Torno amb la il·lusió i l’ambició amb que vaig marxar. Vull fer-ho be i disfrutar. No volia que la meva etapa com a jugador de bàsquet acabés amb una lesió. Vull acabar disfrutant”.

El nou jugador blaugrana no ha volgut parlar ni de la possible participació en els Jocs Olímpics ni en una possible propera temporada, ha explicat com es va gestar el retorn gràcies al seu gran amic Juan Carlos Navarro, i ha comentat: “Puc aportar a l’equip l’experiència en la meva carrera esportiva”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)