NBA

Marc Gasol torna a jugar amb els Lakers després d’haver superat la Covid-19

Marc Gasol ha tornat a jugar amb Los Angeles Lakers després de nou partits d’absència pel coronavirus i, en declaracions després de la derrota davant els Philadelphia 76ers (101-109), ha confessat que aquest període de baixa i de recuperació no ha estat senzill. “Han estat unes setmanes llargues i difícils. Però sempre pensant en la millora, en la salut dels altres, intentant sobrepassar la infecció. I pensant en anar millorant cada partit per al play-off”, ha detallat.

El català, que va entrar en el protocol del coronavirus el passat 2 de març, va tornar avui a la pista però amb els minuts restringits com a part del seu procés d’adaptació. Gasol va sortir de titular, va jugar 15 minuts i va aconseguir 5 punts (1/2 en tirs), 2 rebots i 2 assistències davant de 2 pèrdues.

Especialment en el primer quart, la presència del pivot va contribuir a ordenar tant l’atac com la defensa d’uns Lakers plens de baixes i que tampoc van comptar amb els lesionats Lebron James i Anthony Davis.

“Estic content d’haver tornat, content per estar amb els meus companys, i òbviament no estic tan content per la derrota. Estic feliç de poder estar a la pista i de gaudir del que faig, ja que som molt afortunats de poder fer-ho”, ha afegit.

Gasol admet que, tenint en compte que pràcticament no ha pogut entrenar-se en les últimes setmanes, s’ha sentit a la pista “millor del que s’esperava”. Però ha volgut remarcar la gravetat de la malaltia. “A mi em va afectar fort durant uns cinc o sis dies. No em podia moure molt, però el pitjor símptoma van ser els mals de cap i la dificultat per respirar. Especialment quan m’intentava moure o anar al pis de dalt, és com em vaig adonar del dur que era i de com estava impactant al meu cos”, detalla. També subratlla que, a poc a poc, està recuperant els sentits del gust i l’olfacte.

Si el procés de recuperació segueix segons el previst i no hi ha cap contratemps, Gasol jugarà la propera matinada davant els Cleveland Cavaliers.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)