Eurocopa

La Penya queda eliminada amb el cap ben alt (78-84)

L’equip italià ha arribat a dominar de 23 punts (32-55) però els de Duran han remuntat (72-71)

La Penya ha quedat eliminada en un partit boig on ha arribat a perdre de 23 punts (32-55) però ha fet una remuntada increïble (72-71). Però als darrers 3:41 minuts el talent de Teodosic, un Hunter explosiu i el desgast de la Penya ha estat decisiu.

a estat marcat per un inici defensivament dur de la Virtus que ha agafat avantatge al marcador (14-21). Dimitrijevic ha donat vida als verd-i-negres amb sis punts seguits però la tercera falta de Tomic (21-33) ha mermat el joc interior. Això sumat al desencert en el triple (1/11) ha fet que els de Djordjevic agafessin 14 punts de renda (21-35). L’entrada a pista de Parra ha donat una mica d’aire i intensitat amb un 7-0 (28-35). Però la lesió de Xabi López-Arostegui en el turmell -no ha pogut jugar més- ha deixat tocada a una Penya que ha perdut massa pilotes i els italians han agafat 15 punts de renda (28-43). Al descans 31-43 després d’un triple de Bassas. Belinelli, 0 punts.

Al tercer quart la Virtus ha trencat el partit amb una sortida espectacular amb un Teodosic a nivell NBA (32-55). La Penya s’ha desinflat física i sobretot mentalment davant la qualitat italiana que ha demostrat el seu talent. Tot això ha passat amb Belinelli a la banqueta. Els verd-i-negres però han encadenat cinc triples seguits amb Bassas fent un recital i amb una pujada d’intensitat de tot l’equip amb Parra i Birgander clau. A 3:46 minuts pel final un triple de Ventura ha posat la Penya per davant (72-71). En un final d’infart els italians han trobat a Teodosic i Hunter que han estat decisius mentre la Penya ha pagat l’esforç.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)