LEB Or

El Girona, amb vent de cua

LEB Or. Després de dues victòries, la segona a casa contra el Tizona, l’equip de Carles Marco rep a Fontajau (19.30 h) l’Ourense, un equip molt físic i amb talent en el joc exterior

El Bàsquet Girona afronta d’aquí a 72 hores a Fontajau (19.30 h) el segon partit de la fase de permanència, un altre cop amb presència d’aficionats, però aquesta vegada contra un rival més poderós, l’Ourense. L’equip gallec és un dels que també aspiren a la primera plaça del grup, que ara ocupa el Girona.

Tot i les últimes victòries contra el Lleida i el Tizona, Carles Marco adverteix que a Girona ve un equip amb majúscules. “Té talent de sobres, és l’equip que tira amb millor percentatge de tres i té un joc interior més físic que el nostre; haurem de fer les coses més bé que diumenge per guanyar.”

Marco posa com a exemple en els dos jugadors que comparteixen la posició de base Mikel Uriz (germà de Ricardo) i el jove Dimitrijevic per definir com és l’equip. “Un és el jugador experimentat i l’altre és el jove descarat i amb gran talent.” Els gallecs arriben amb un vell conegut a Girona, David Navarro, que, després d’una llarga carrera a l’ACB, ara és un dels referents de l’equip, que també té jugadors forans diferencials, com ara un dels últims d’arribar, Andre Spight (13,5 punts); Arkeem Joseph (10,8 punts i 3,3 rebots), Adonys Henriquez (12,1 i 3,1) i el jugador més alt de la categoria, el britànic Menzes (2,21).

LA PRÈVIA

És un equip que tira molt bé i més fort físicament que nosaltres; ho haurem de fer molt bé
Carles Marco
entrenador del bàsquet girona
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)