Eurocopa

Chelsea Gray, al Çukurova amb Tiffany Hayes i Temi Fagbenle

La MVP de la darrera copa amb l’Spar Girona i en el cinc ideal de la Lliga Femenina, ja hi va jugar el curs 2018/19

El Çukurova ha fet pública la seva plantilla per a la temporada 2021/22, en la què disputarà l’Eurocopa, i d’aquesta manera el fitxatge de Chelsea Gray pel conjunt turc és un fet. L’escorta californiana (1,80 m 1992) viurà la seva quarta etapa a la lliga de Turquia, la segona al Çukurova perquè ja hi va estar el curs en què l’Uni guanyava la lliga (2018/19) i ha jugat també a l’AGÜ Sport i el Fenerbahçe.

Gray coincidirà a l’equip amb dues jugadores amb passat a l’Avenida, Tiffany Hayes i Temi Fagbenle –campiona de copa el 2020.

Expectació

Chelsea Gray debuta aquest dissabte a la WNBA amb Las Vegas Aces, actual subcampió de la lliga nord-americana i un dels candidats a l’anell que la ja exjugadora de l’Uni va guanyar el 2016 després de la seva primera etapa a Fontajau i amb les Sparks. El primer partit serà contra les Seattle Storm de Kennedy Burke i en la franquícia de Gray hi ha l’australiana Liz Cambage a l’equip després de perdre’s l’edició de l’any passat per baixa mèdica.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)