NBA

Els Celtics són el primer equip en superar el ’play-in’

50 punts de Jayson Tatum contra els Wizards, que es jugaran la plaça per lluitar pel títol amb els Pacers

Els Celtics jugaran la primera ronda del play-off de la NBA contra els Brooklyn Nets, després del triomf sobre els Washington Wizards per 118-100, amb 50 punts de Jayson Tatum. L’eliminatòria comença dissabte amb l’equip de Boston com a visitant i serà el setè any seguit que els Celtics juguen per l’anell, una ratxa que no aconseguien des que eren un dels dominadors de la lliga; del 1980 al 1993. És el tercer cop que Tatum anota 50 punts o més i, els anteriors, són d’aquesta temporada (60 i 53).

Els Pacers han guanyat els Charlotte Hornets (144-117) en el primer partit del play-in i ara han de superar els Wizards per accedir al play-off. Els Sixers, el millor de la Conferència Est, seran el rival de la franquícia que superi aquesta darrera eliminatòria.

Els Lakers, el setè de la Conferència Oest, es juguen l’accés directe al play-off aquest dimecres contra els Warriors, amb els Suns esperant rival. El perdedor del partit encara tindrà una nova oportunitat contra el que guanyi el entre els Grizzlies i els Spurs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)