LEB Or

Es retira el base gironí de 39 anys Quique Garrido

El base gironí de 39 anys Quique Garrido ha anunciat que es retira després d’una llarga trajectòria de dues dècades. Va començar a jugar a la Salle Girona i va iniciar la seva carrera al CB Sant Narcís de Girona, club del qual el seu pare n’és un dels fundadors. Posteriorment va jugar a LEB Plata amb el Tarragona i el Peñas fins que en la temporada 2009/10 va arribar a la LEB Or de la mà del Ciudad de la Laguna. Després va aterrar a Palència –4 anys–, va jugar al Melilla Bàsquet (2014/15) i al Planasa Navarra (2015/16). En la temporada 2016/17 va fitxar pel Clavijo. L’estiu de 2017 va signar pel Xocolates Trapa Palència, també va jugar al Lucentum (2018/19) i va viure una experiència a la lliga alemanya. Abans, el 2015, havia viscut tastat la lliga de Moçambic amb el Ferroviario Beira.

Garrido ha fet una carta de comiat en què expressa el seu agraïment. “A tots els que en algun moment de la meva vida heu coincidit amb mi gràcies a el bàsquet, dins i fora de la pista, vull comunicar-vos que avui decideixo penjar les botes després de 19 anys en categories FEB i dos a Alemanya. Sou molts els que heu estat al meu costat en algun moment, i encara que hagi estat un instant efímer, m’heu aportat moltíssim i sempre us portaré amb mi.

Sóc una persona que de seguida agafo afecte i podria estar hores anomenant un per un a tots vosaltres per donar-vos les gràcies, però els que em coneixeu, sabeu que us estimo i us porto al cor.”, se sincera el base, que també fa referència als familiars i assegura que seguirà assistint a les pistes a veure bàsquet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)