Lliga femenina

Julbe, la solució era a casa

Bàsquet. Lliga Femenina. Després d’un període de reflexió de portes endins, l’Uni renova la confiança en el tècnic barceloní, que continuarà dirigint la nau amb el repte gironí de l’Eurolliga

“Content de continuar una temporada més a l’Uni. Lligar la reducció de pressupost amb el manteniment del nivell competitiu és un repte estimulant. I continuar fent sonar el nom de la ciutat de Girona a Europa associat a èxit i, espero, a un segell propi de bàsquet.” Són paraules d’Alfred Julbe després de confirmar que renova una temporada més com a màxim responsable de l’equip gironí. Han estat unes setmanes mogudes perquè des del club no es tenia la confiança 100 per 100 en la seva continuïtat i, per això, van obrir un període de reflexió per valorar-ho tot. Al final, però, la solució era a casa.

Alfred Julbe (Barcelona, 1960) serà el tècnic de l’Spar Girona aquest curs que ve, segons l’acord de renovació de l’Uni amb el tècnic amb qui ha guanyat la copa i ha accedit als quarts de final de l’Eurolliga per primer cop en la història del club.

Julbe, format en el Sant Josep i crescut en el Joventut, va entrenar el Valvi Girona (1989-1993) i també a Saragossa, Càceres, Andorra, Mèxic, el Barça B (i un partit amb el primer equip, després de la destitució de Sito Alonso) i el Llemotges, a banda de la selecció d’Egipte; abans de la seva primera experiència en el bàsquet femení professional iniciada el 2 de novembre passat, l’endemà de la destitució d’Èric Surís. El director esportiu, Pere Puig, ha subratllat la seva satisfacció: “Esportivament estàvem contents de com ha jugat l’equip, i ara el que volem és acabar de perfilar les peces que l’acompanyaran.”

LA REACCIÓ

Esportivament estàvem contents de com ha jugat l’equip, i ara el que volem és acabar de perfilar les peces que l’acompanyaran
Pere Puig
DIRECTOR ESPORTIU DE L’UNI
Lligar la reducció de pressupost amb el manteniment del nivell competitiu és un repte estimulant
Alfred Julbe
Patrocini

La plantilla gironina, que serà curta, ja té vuit fitxes

Ara mateix la plantilla de l’Uni ja disposa de vuit peces de cara al curs vinent, i ja s’ha avisat que serà més curta que la d’aquest any. De moment ja estan confirmades Laia Palau, Frida Eldebrink, Júlia Soler, Julia Reisingerová i Giedre, juntament amb els fitxatges de Binta Drameeh, Laia Flores, que ja va arribar el curs passat en semifinals, i Kennedy Burke, ara a la WNBA amb les Seattle Storm.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)