Més bàsquet

El 3x3 del Girona torna a l’acció

Bàsquet. L’equip incorpora Edgar San Epifanio per mirar de fer el salt a l’estiu al circuit internacional

L’equip professional 3x3 del Bàsquet Girona torna a l’acció i ho farà a partir d’aquest diumenge a Badalona en la primera parada del circuit català. L’equip torna a ser dirigir pel seleccionador espanyol de la modalitat, Jaume Comas, i comptarà amb un grup de jugadors internacionals ja reconeguts liderats per Nacho Martín, Sergi Pino, Sergi de la Fuente, Xavi Guirao i Javi Vega. La nova incorporació és la d’Edgar San Epifanio, jugador de l’Hospitalet (LEB Plata), que serà el substitut provisional d’Àlex Llorca, de baixa en els primers tornejos.

L’equip només va poder jugar la temporada passada un torneig, el de París, per culpa de la Covid-19. Aquesta temporada combinarà tornejos a Catalunya, Espanya i Europa. En el circuit internacional l’únic campionat confirmat és el de París (10-12 setembre).

Les normes del 3x3 són radicalment diferents de les del bàsquet de cinc jugadores. Les possessions són de 12 segons, els partits duren 10 minuts o s’acaben quan un dels equips arriba als 21 punts, els triples valen dos punts i les cistelles de dos i els tirs lliures, un. En el circuit internacionals els jugadors i els equips acumulen punts amb vista a la futura classificació olímpica per a París 2024.

En la primera cita, a Badalona, els partits es podran veure pel canal de YouTube de la federació catalana i també es podran seguir en diferit a Esport 3 dimarts vinent (21 h).

PROTAGONISTA

Aquest any tornem a començar de zero i el que volem és portar el nom de Girona a tot el món
Nacho Martín
jugador del 3x3 Girona
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)