Europeu

La FEB reconeix Laia Palau pels seus 300 partits

El partit de preparació per a l’europeu contra Bèlgica s’ha aturat al minut 9

Laia Palau ha rebut el reconeixement de la FEB en l’amistós de la selecció espanyola amb Bèlgica, a Còrdova (61-58). La base barcelonina (1979), capitana de l’Spar Girona i de l’equip que dirigeix Lucas Mondelo, va arribar al seu partit internacional número 300 en el primer partit de preparació a la ciutat andalusa, contra Nigèria.

El partit s’ha aturat en el minut 9, el dorsal que ha dut tota la vida –a l’Uni està retirat en honor a Noe Jordana, i Palau du el 3–i Jorge Garbajosa, president de la FEB, ha fet entrega una samarreta commemorativa a la base per una fita que fins ara cap jugador de bàsquet havia assolit a l’estat, sense distinció de gènere.

Els familiars de Laia Palau també han participat en l’acte, fent-li entrega de l’acta del seu primer partit internacional, que va ser el 16 d’agost del 2002 a Vilagarcia de Arousa contra el Canadà.

“En nom de tot el bàsquet espanyol, de les teves companyes passades i actuals, entrenadors, àrbitres però sobretot, de totes aquelles nenes que juguen a bàsquet i que volen ser com tu i que van començar a jugar perquè t’han vist jugar, 300 milions de vegades gràcies Laia” ha dit Garbajosa.

“Les esportistes d’elit sabem que sense la nostra família la nostra vida no seria tant agradable com ho és. I gràcies també a les meves companyes, a les d’avui i a les milions que han estat, això és llarg i ho hem construït entre tots. Així que anem junts fins on es pugui” ha dit Laia Palau, emocionada.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)