NBA

Victòria dels Nets sobre els Bucks tot i la lesió de Harden (115-107)

La lesió muscular de James Harden, quan havien passat 43 segons del primer partit de la semifinal de la Conferència Est, no ha impedit els Brooklyn Nets posar l’1-0 en la sèrie al millor de set contra els Milwaukee Bucks. L’escorta té afectada la zona des isquiotibials de la cama dreta, està pendent de diagnòstic però aquesta primavera ja va el va afectar aquesta primavera perquè del 31 de març al 12 de maig va jugar 5 minuts de mitjana per partit.

Els 18 punts i 14 rebots de l’aler pivot Blake Griffin (4/9) triples i la defensa sobre Giannis Antetokounmpo van desequilibrar la balança per als Nets, que també comptarien amb 29 punts i 10 rebots de Kevin Durant i 25 i 8 assistències del base Kyrie Irving. Antetokounmpo amb 34 punts i 11 rebots no van ser suficients per evitar la primera derrota dels Bucks al play-off–van eliminar els Miami Heat 4-0.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)