NBA

Els Clippers envien Doncic de vacances (126-111)

L’eslovè fa una nova exhibició (46 punts, 7 rebots i 14 assistències) però està massa sol

Els Clippers han eliminat els Mavs (4-3) en el setè i definitiu parit de la sèrie (126-111) i seran el rival dels Jazz a les semifinals de la Conferència Oest. Els californians han trobat en Hawki Leonard la seva gran estrella anotant cistelles determinants en els moments calents del partit. La nova exhibició de Luka Doncic (46 punts, 7 rebots i 14 assistències) ha estat insuficient. Després d’anotar 29 punts al descans, l’eslovè s’ha desinflat mentre pels Clippers ha aparegut Kawhi Leonard (28 punts) per liderar una remuntada espectacular. Però el fet diferencial en aquesta fase ha estat Morris amb 20 punts i 6/7 triples.

D’altra banda, els Hawks ha superat els Sixers en el primer partit de la sèrie (124-128) al Wells Fargo Center de Philadelphia. Els d’Atlanta han trobat en Trae Young (35 punts i 10 assistències) en la seva estrella secundat per Bogdan Bogdanovic i John Collins, els dos amb 21 punts anotats. Qui no ha pogut fer res és Joel Embiid amb 39 punts i 9 assistències.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)