NBA

Jokic, massa sol contra els Suns, que se situen a un triomf de l’Oest (3-0)

L’MVP de la lliga (32 punts, 20 rebots i 10 assistències), impotent contra el joc col·lectiu de Phoenix (102-116)

L’exhibició monumental de l’MVP de la lliga regular, Nikola Jokic (32 punts, 20 rebots i 10 assistències) no ha estat suficient per frenar els Suns (102-116), que ja manen 3-0 en la semifinals de l’Oest, a només una victòria de la final. L’aposta que van fer els d’Arizona a principi de temporada pel veterà Chris Paul s’està veient recompensada sobre la pista. El base ha anotat 27 punts i ha repartit 8 assistències formant un duo letal en el joc exterior al costat de Devin Booker (28 punts i 4 assistències). En el joc interior el jove Deandre Ayton, número 1 del Draft del 2018, també ja respòs amb escreix (10 punts i 15 rebots).

A la conferència Est els 76ers han escombrat els Hawkis (111-127) i se situen 2-1 en la seva semifinal. Embid, un cop més, ha dominat sota la pintura (27 punts, 9 rebots i 8 assistències) en un equip que continua jugant sense un base pur d’arrancada. El desencert d’Atlanta en el tir exterior (6 de 23 triples) ha estat un llast massa gran per un equip amb grans especialistes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)