LEB Or

El CEB Girona s’integra en el club de Marc Gasol

El Bàsquet Girona augmenta amb aquesta operació el seu nombre total d’equips, obté una instal·lació més i probablement un equip a la lliga EBA

El Club Escola de Bàsquet Girona (CEB Girona), fundat el 2012, passarà a integrar-se la propera temporada dins de l’estructura del Bàsquet Girona. El moviment és de caràcter mutu entre les dues entitats amb l’objectiu, segons el comunicat que han fet públic, de portar “el bàsquet gironí més amunt”. Ambdues entitats creuen que aquest acord donarà més oportunitats als jugadors de la demarcació i fonamentarà les bases socials i professionals d’una iniciativa “feta a Girona i per a Girona.” Tots els equips del CEB Girona, des de la base fins al sènior, formaran part del Bàsquet Girona. La junta directiva del CEB, presidida per Eduard Alonso, cedeix el testimoni a Marc Gasol i als seus companys de la junta.

La transició permetrà al Bàsquet Girona fe un pas més en el seu creixement social i esportiu a la ciutat, amb la suma de més equips en el projecte comú i d’una instal·lació més, el pavelló Ramon Sitjà. També alimentarà el segell Bàsquet Girona de nous punts de vista amb recorregut i criteri en l’àmbit d’aquest esport per seguir “fent créixer la metodologia del club amb el rigor que sempre l’ha caracteritzat.”

L’èxit esportiu de l’equip sènior del CEB Girona aquesta temporada, amb la major part dels integrants procedents de les categories de formació, ha fet veure el treball incansable i qualitatiu de tota l’estructura tècnica en aquests nou anys de vida. Aquesta herència tindrà continuïtat en el club amb l’objectiu principal d’enfortir el bàsquet al territori.

El CEB Girona ha guanyat aquesta temporada la copa Catalunya i podria tenir una plaça a la lliga EBA, fet que permetria al club de Marc Gasol disposar d’un equip a LEB Or i un altre a l’EBA per a la formació de jugadors més joves. El Bàsquet Girona no ha confirmat encara si aquest canvi afectarà a la vinculació que ha mantingut aquestes últimes temporades amb el CB Sant Narcís.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)