NBA

Mann, l’heroi inesperat d’una nit màgica per als Clippers (131-119)

L’equip de Los Angeles jugarà per primer cop una final de l’Oest després de remuntar 22 punts en la segona part

Els Clippers de Los Angeles jugaran per primer cop una final de la conferència Oest després de tombar aquesta matinada els Utah Jazz (131-119) en un memorable partit en què la remuntada ha vingut de la mà d’un heroi inesperat, el jove reserva Terance Mann, que mai havia anotat més de 25 punts a l’NBA i que s’ha destapat amb una exhibició de somni (39 punts, 7 de 10 triples) que ha donat resposta a l’anotador compulsiu dels Jazz, Donovan Mitchell (39 punts, 9 de 15 triples). La baixa de Kawhi Leonard, que semblava letal per als californians, no ha impedit la quarta victòria (4-2) de Paul George (28 punts, 9 rebots i 7 assistències) i companyia.

Els Jazz manaven al descans 50-72 i mantenien el partit controlat (64-85) en el tercer , però un parcial de 21-5 amb Mann desbocat ha capgirat el partit i el darrer quart ha estat un festival dels locals, amb triples letals de Batum i Beverley.

A la conferència Est els Sixers han igualat les semifinals contra els Hawks (99-104) amb Seth Curry 24 punts) i Joel Embiid (22 punts i 13 rebots) com a referents.