NBA

Els Suns tomben els Clippers a 0,9 segons pel final

Els de Phoenix han fet una jugada de pissarra amb un ’alley-hoop’ de Crowder que ha culminat Ayton

Els Suns dominen la sèrie 2-0 després d’un triomf agònic (104-103) amb una cistella d’Ayton a 9 dècimes pel final culminant un alley-hoop amb Jae Crowder treient de fons. Els de Phoenix encadenen nou victòries seguides abans que la sèrie de la Final de la Conferència Oest es traslladi a Los Angeles. El matx ha estat digne de play-off amb Kennard anotant 10 punts al darrer període. Pels Clippers, sense Kawhi Leonard lesionat des de fa dies, el millor ha estat Paul George (26) tot i errar dos tirs lliures claus a 8 segons pel final, seguit per Reggie Jackson (19). Pels Suns Cameron Payne, sorprenent tothom, ha fet 29 punts i 9 assistències ben secundat per Deandre Ayton (24+14) i Devin Booker (20).

D’altra banda, ja es coneix l’ordre del draft de l’NBA que es celebrarà el pròxim 29 de juliol. Els primers en escollir seran els Pistons. Després Rockets, Cavs, Raptors, Magic, Thunder i Warriors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)