LEB Or

Vecvagars (Lleida), primer fitxatge del Girona

L’internacional letó, que va arribar a debutar en l’Eurolliga amb el Zalgiris, reforçarà el joc exterior de l’equip de Carles Marco

Kaspars Vecvagars (Riga, 1993) és el primer fitxatge per la propera temporada 2021/22. El jugador letó (1,93 cm), que és internacional amb la seva selecció, té experiència en la LEB Or i a l’Eurolliga.

Vecvagars va combinar el filial i el primer equip dels equips lituans Atletas, Panevezys i el reconegut Zalgiris Kaunas, on va debutar a l’Eurolliga. Després tornaria a la seva Riga natal (VEF Riga) abans de viure una experiència a la lliga polonesa (Szczenin). Tot seguit, retornaria a la lliga letona de la mà del Jürmala abans de fer el salt en la LEB Or. Primer a les files del Palencia Baloncesto, on va coincidir amb Carles Marco, i després al Força Lleida.

“He escoltat coses genials sobre la ciutat i el projecte. Ja he conviscut amb en Carles Marco i sé que és un entrenador experimentat amb ambició. Espero que amb l’equip podem complir els objectius d’enguany”, ha explicat Vecvagars. Les estadístiques d’aquesta temporada a Lleida han estat 11,3 punts (36 % en triples), 1,7 rebots i 1,2 assistències.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)