Eurocopa

La Penya ja coneix els seus rivals en l’Eurocopa

Jugarà en el grup A amb el Morabanc Andorra, el Partizan de Belgrad, el Lietkabelis Panevezys, el Dolomiti Energia Trento, el Boulogne Metropolitans 92, el Turk Telekom Ankara, l’Hamburg Towers i l’Slask Wroclaw

El Joventut de Badalona ja coneix els seus rivals en la seva tercera participació consecutiva en l’Eurocopa. L’equip verd-i-negre, en el grup A, coincidirà amb el Morabanc Andorra, i evita el Virtus Segafredo Bolonya, el seu botxí en els quarts de final de l’última edició, a més dels altres dos representants de la lliga ACB, el València i l’Herbalife Gran Canària.

Els altres integrants del grup A són el Partizan de Belgrad, el Lietkabelis Panevezys, el Dolomiti Energia Trento, el Boulogne Metropolitans 92, el Turk Telekom Ankara, l’Hamburg Towers i l’Slask Wroclaw. I el grup B es completa amb el Promitheas Patras, el Buducnost Voli Podgorica, el Cedevita Olimpija Ljubljana, el Mincidelice JL Bourg en Bresse, el Ratiopharm Ulm, el Frutti Extra Bursaspor i l’Umana Reyer Venice.

La competició començarà el 20 d’octubre amb una lliga a doble volta i els vuit primers de cada grup accediran a les eliminatòries de vuitens de final.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)