LEB Or

Josep Franch, el quart fitxatge del Girona

Ha jugat a l’ACB i a la LEB i ve d’estar dos anys a la Pro B francesa

Josep Franch (1,90 m, 1991) és el quart fitxatge per al segon curs del Girona a la LEB Or. El base badaloní format a la Penya prové del Basket Club Gries Oberhoffen en la Pro B, la segona categoria del bàsquet francès, i compta amb una dilatada trajectòria en el bàsquet estatal, inclosa l’ACB. Hi va debutar el curs 2009/10 i, després d’un curs al Joventut, va passar per l’UCAM Murcia (2011-13), el Betis (2013/14) i el Gipúscoa (2014/15).

El Melilla (2015/16) i el Breogán (2016/17) són els clubs de la LEB Or pels que va passar el base abans de tornar a l’ACB amb el Betis (2017/18). El Melilla abans de jugar els dos darrers cursos a la Pro B va ser la seva darrera experiència en l’àmbit FEB.

“Estic molt il·lusionat per aquesta nova etapa en la meva carrera esportiva. fa temps que segueixo el projecte del Bàsquet Girona des de la distància i el creixement que està tenint. Tinc ganes de posar-me a treballar a les ordres d’en Carles per seguir ajudant a què el club creixi, aportar experiència i ambició per ser millors cada dia” diu Josep Franch, que mostra el seu desig: “Espero poder gaudir de l’ambient a Fontajau d’aquí a poc, que l’afició s’enganxi a l’equip i ens ajudi en aquesta nova temporada.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)