LEB Or

Èric Vila torna a casa de la mà del Bàsquet Girona

Èric Vila (2,09 m, 1998) jugarà al Girona aquest curs que ve, en el que serà el retorn de l’aler gironí a casa un cop tancada la seva etapa als Estats Units, marcada per la lesió que el deixava en blanc des del febrer del 2020.

Vila, format al Barça, va passar per les universitats de Texas (2016-17), Northwest Florida State després d’un any sense jugar (2018-19) i l’UTEP Miners (2019-20). Es tracta del sisè fitxatge del club de Marc Gasol per al segon curs a la LEB Or, després de les incorporacions de Jaume Sorolla, Josep Franch, Pol Molins, Vecvagars i Karamo Jawara. Albert Sàbat, Gerard Sevillano i Robert Cosialls són els jugadors que segueixen de la temporada passada.

“He estat seguint el projecte des de l’inici i com la majoria de gironins tinc ganes que el bàsquet gironí torni a l’elit” afirma l’aler, que no va dubtar en acceptar l’oferta gironina: “Quan se’m va plantejar l’opció de formar part d’aquest projecte sabent els objectius futurs i les ambicions que tenen pel club em va semblar una molta bona tria a nivell personal per continuar creixent, per millorar com a persona i com a jugador i al mateix temps aspirar a pujar el bàsquet gironí a l’elit”. “Crec que les ambicions d’aquest equip són molt altes i esperem aconseguir els objectius que ens marquem. Estic molt content de tornar a casa, de jugar a Girona i Fontajau” afirma el sisè fitxatge de l’equip de Carles Marco i, alhora, novena peça confirmada de la plantilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)