Més bàsquet

Espanya es queda sense Juancho Hernangómez per exigència dels Twolves

El substitut serà l’exjugador del Joventut Xabi López-Arostegui, ara al València

Revés sense pal·liatius per a la selecció espanyola de bàsquet. Els Timberwolves de Minnesota han exercit el seu dret de vet sobre el seu jugador Juancho Hernangómez i no li permeten participar en la cita olímpica. L’aler serà substituït per l’exjugador del Joventut Xabi López-Arostegui, nou jugador del València.

Habitualment les franquícies de l’NBA solen demanar la cobertura d’una assegurança a les federacions per la hipòtesi que el jugador es lesioni durant la competició. A falta de conèixer quina ha estat la raó de la negativa a compartir Hernangómez, el president de la federació espanyola de bàsquet, Jorge Garbajosa, s’ha limitat a recordar que el jugador ja era a Tòquio perquè no es preveia aquest desenllaç: “Ahir divendres vam rebre per primera vegada una notificació per part dels Twolves denegant el permís. Si el jugador era a Tòquio és perquè fins aquell moment no havíem rebut un no per disputar els jocs, sinó més aviat el contrari”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)