Més bàsquet

La selecció espanyola acaba invicta la primera fase (66-76)

Les de Lucas Mondelo han trencat el matx a l’inici del tercer quart (del 34-40 al 36-56)

La selecció espanyola ha tancat la primera fase amb una victòria solvent contra Canadà (66-76) en un partit que ha trencat a l’inici del tercer període amb un parcial de sortida de 2-16 (del 34-40 al 36-56). Les de Lucas Mondelo coneixeran dilluns el seu rival als quarts de final en el sorteig que es farà i on Espanya estarà en el bombo 1 amb les millors seleccions de la primera fase. Ndour (20 punts, 11 rebots i 35 de valoració) ha estat la millor en un gran partit de Queralt Casas (8 punts, 3 rebots, 5 assistències i 15 de valoració)

El matx ha començat amb la selecció espanyola molt concentrada, amb Ndour dominant en atac (12 punts al primer temps) i el tàndem Torrens (7) i Ouviña (6) com a motors. Les de Mondelo han agafat 10 punts de renda (13-23) amb un gran joc col·lectiu i solidari repartint el doble d’assistències que Canadà. En el segon període però ha baixat el seu percentatge en triple (0/4) i les canadenques han retallat la diferència Achonwa (9) i Fields (8) com a principals perills canadencs (34-40). Queralt Casas, que pràcticament no havia intervingut fins ara, ha estat decisiva al primer temps (11 de valoració).

Però la sortida del vestidor ha estat definitiu perquè la selecció espanyola ha tapat defensivament les canadenques i ofensivament parlant amb una Ouviña imparable (7 punts) ha trencat literalment el matx amb un parcial de 2-16 (36-56). Amb la màxima diferència en el marcador la selecció espanyola ha baixat el seu nivell d’intensitat i el Canadà ho ha aprofitat per retallar la diferència amb el tercer triple de Nurse (54-60). En un moment molt complicat ha aparegut Sílvia Domínguez amb un 2+1. A ella se li ha sumat Torrens, que no estava fent un bon partit, amb dos triples seguits (59-68) i decidir perquè la selecció espanyola no estava còmoda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)