Més bàsquet

França derrota Eslovènia (90-89) i jugarà la final contra els Estats Units

França, amb un equip molt físic, ha vençut Eslovènia en un duel europeu de semifinals d’alt voltatge (90-89) i jugarà la final dels Jocs Olímpics contra els Estats Units, que hores abans havien superat Austràlia. França ja va derrotar els nord-americans en la primera fase i busca una nova proesa. El final del partit contra Eslovènia ha estat agònic. Amb 90-86, Doncic (16 punts, 10 rebots i 18 assistències) ha clavat un triple a 33 segons del final que ha provocat el temps mort francès. En el darrer segon, l’eslovè Prepelic ha tingut un darrer tir per guanyar el partit però Batum li ha clavat un tap. Nando de Colo (25 punts, 7 rebots i 5 assitències) i Evan Fournier (23) han estat els màxims anotadors del conjunt francès. El tercer quart, amb un parcial de 29-21 per als gals, ha estat decisiu.

Els Estats Units, per la seva banda, han confirmat els pronòstics davant d’Austràlia (97-78). Kevint Durant (23 punts) i Devin Booker (20 punts i 30 de valoració) han estat clau en el conjunt de Gregg Popovich, que perdia per 18-24 en el primer quart i que va arribar a anar 13 punts avall en el segon davant la intensitat dels oceànics (31-44). Els nord-americans s’han refet i han trencat el partit en el tercer amb un contundent 32-10 de parcial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)