Més bàsquet

EUA-França, gran final

Bàsquet. Els gals guanyen Eslovènia amb un tap de Batum en l’últim segon i els nord-americans aprofiten el talent de Durant i Booker

Els Estats Units van confirmar els pronòstics contra Austràlia (97-78) i jugaran la final dels Jocs demà a les 4.30 de la matinada hora catalana contra França, que va fer fora l’Eslovènia de Luka Doncic en un final agònic i que en la primera fase va derrotar els nord-americans, que arriben a la cita amb ànims de revenja esportiva.

Kevin Durant (23 punts) i Devin Booker (20 punts i 30 de valoració) van ser actors clau en el conjunt de Gregg Popovich, que perdia per 18-24 en el primer quart com ja li ha passat en altres partits i que va arribar a anar 13 punts avall en el segon davant la intensitat dels oceànics (31-44). Els nord-americans es van refer, van greixar la màquina i van trencar el partit en el tercer quart amb un contundent 32-10.

El final del partit contra Eslovènia va ser de gran incertesa. Amb 90-86, Doncic (16 punts, 10 rebots i 18 assistències), la gran figura eslovena, va clavar un triple a 33 segons del final. Temps mort francès. En el darrer segon, però, l’eslovè Prepelic va tenir un darrer tir per guanyar entrant fins a la cuina, però Batum, poderós, li va clavar un tap de nivell. Nando de Colo (25 punts, 7 rebots i 5 assistències) i Evan Fournier (23) van ser els màxims anotadors dels francesos. El tercer quart, amb un parcial de 29-21 per als gals, va ser decisiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)