Més bàsquet

Quart or seguit per als EUA, que superen França en la final (82-87)

Austràlia s’endú el bronze amb el triomf sobre Eslovènia (93-107)

Estats Units tanca els Jocs amb la medalla d’or després de superar França, amb qui va perdre en el primer partit del torneig olímpic. És el quart que guanya EUA de manera consecutiva i el setè des de Barcelona, amb el parèntesi d’Atenes (Argentina). Són 16 títols olímpics en 20 edicions –la URSS (2) i Iugoslàvia (1) tenen els altres.

França s’ha acostat al marcador a mitjan darrer quart (70-73, triple de Ntilikina) però un 0-6 ha permès EUA recuperar els 10 de marge (72-82, Tatum de tres) malgrat el darrer d’Evan Fournier (78-84 a 1:08). De Colo de tir lliure feia el 82-85 a 10,2 segons en una acció en què després de pèrdua d’EUA Ntilikina ha tingut el triple lateral per posar-se a dos.

Kevin Durant, present en els tres últims ors, ha fet 29 punts i Jayson Tatum 19. Els màxims anotadors de França, que du tres plates olímpiques, són Evan Fournier i Rudy Gobert (16).

Mills supera Doncic

Patty Mills (42 punts i 9 assistències) és el motiu pel qual Austràlia té el seu primer podi en el torneig masculí i Eslovènia, que debutava en uns Jocs, marxa quarta amb Luka Doncic autor de 22 punts, 8 rebots i 7 assistències en el 93-107.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)